Είναι χαλάλ τα paskesz marshmallows;

Είναι χαλάλ τα paskesz marshmallows;
Είναι χαλάλ τα paskesz marshmallows;
Anonim

Λεπτομέρειες προϊόντος Τα παιδιά και οι ενήλικες θα λατρέψουν τη γεύση. Φτιαγμένο με συστατικά πιστοποιημένα Halal. Τα Ziyad Marshmallows είναι ιδανικά για μαγειρική, φωτιά ή απλά για να τα απολαύσετε απευθείας από την τσάντα.

Τι είδους ζελατίνη είναι στα marshmallows Paskesz;

Διατροφή: Χωρίς λιπαρά, χωρίς ξηρούς καρπούς, χωρίς γλουτένη. Περιέχει ζελατίνη ψαριού.

Είναι τα Paskesz marshmallows kosher;

Φυσικά χωρίς λιπαρά . Kosher. Ιδανικό για ψήσιμο ή απλά για φαγητό.

Μπορείτε να πάρετε halal marshmallows;

Τα περισσότερα marshmallows δεν είναι halal ή kosher και δεν πληρούν τους διατροφικούς περιορισμούς αυτών των θρησκειών. Ο απλός λόγος είναι ότι τα περισσότερα marshmallows που κατασκευάζονται στις ΗΠΑ ή στο εξωτερικό παρασκευάζονται με ζελατίνη που προέρχεται από χοιρινό. Τεχνικά, τα marshmallows είναι ένα γλυκό - μια καραμέλα.

Υπάρχουν marshmallows χωρίς ζελατίνη;

Dandies Marshmallows παρασκευάζονται με όλα τα φυσικά συστατικά, δεν περιέχουν σιρόπι καλαμποκιού υψηλής περιεκτικότητας σε φρουκτόζη ή ζελατίνη (είναι 100% vegan!) και είναι το πρώτο marshmallow που έγινε ποτέ Επαληθεύτηκε έργο χωρίς ΓΤΟ.

Συνιστάται: