Το ποπ κορν
AMC περιχύνεται με λάδι canola, το οποίο είναι μια καλή αρχή. Σύμφωνα με τη δήλωσή τους για το αλλεργιογόνο, το απλό ποπ κορν χωρίς βούτυρο είναι vegan.
Το ποπ κορν του κινηματογράφου έχει γαλακτοκομικά;
Το
Συνήθεις ερωτήσεις για τα λαχανικά σημειώνει ότι το ποπ κορν AMC περιχύνεται σε λάδι canola, αλλά το "μπαχαρικό ποπ κορν" τους περιέχει γαλακτοκομικά. Οι κινηματογράφοι Regal ισχυρίζονται ότι χρησιμοποιούν ένα κάλυμμα "βουτυρού" χωρίς γαλακτοκομικά, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει από θέατρο σε θέατρο.
Είναι βίγκαν το ποπ κορν του κινηματογράφου Marcus;
Το ποπ κορν μας και όλα τα σχετικά είδη διατροφής (αλάτι, λαδόκολλα και βουτυρένια επικάλυψη) είναι χωρίς γαλακτοκομικά και χωρίς γλουτένη. Δυστυχώς δεν μπορούμε να ονομάσουμε τα προϊόντα Vegan, μόνο και μόνο επειδή δεν είμαστε σίγουροι εάν το αλάτι της επωνυμίας Flavorcol που χρησιμοποιούμε υποβάλλεται σε επεξεργασία σε περιβάλλον φιλικό προς τους Vegan.
Από τι είναι φτιαγμένο το Movie Theatre Butter;
Το βούτυρο του κινηματογράφου σας δεν περιέχει βούτυρο, αλλά έχει μερικώς υδρογονωμένο σογιέλαιο (γνωστό και ως τρανς λιπαρά), βήτα καροτίνη (χρωστική, κάνει τα καρότα πορτοκαλί), τριτοταγής βουτυλοϋδροκινόνη ή TBHQ (συνθετικό συντηρητικό που εμποδίζει την αλλαγή του χρώματος και της υφής καθώς κάθεται το προϊόν), πολυδιμεθυλοσιλοξάνη (…
Είναι βίγκαν το Orville Redenbacher Movie Theatre Butter Popcorn;
Ναι! Μερικές από τις γεύσεις του Orville Redenbacher Popcorn είναι vegan (και κάποιες δεν είναι προφανώς).